10:50:38    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 14 augustus 2013 11:10 uur, laatst gewijzigd op 14 augustus 2013 11:22 uur

Tumult in Dr. De Brouwerlaan

Tumult in Dr. De Brouwerlaan

Op de foto: In totaal werden zeven politieauto's en een ambulance naar de familieruzie in Dr. De Brouwerlaan gestuurd. (Foto: Mark van der Pol, Mooi Boxtel).

Dinsdagavond ontstond veel beroering in de Dr. De Brouwerlaan als gevolg van een burenruzie tussen familieleden. Een 19-jarige Boxtelaar is aangehouden nadat hij een politieman wilde aanrijden. De agent heeft aangifte gedaan van doodslag.

De politie werd dinsdagavond rond half negen gealarmeerd vanwege een ruzie bij een woning tegenover het wooncomplex Brouwershof. Er was er ruzie tussen familieleden die bij elkaar in de straat wonen. Terwijl agenten met enkele mogelijke betrokkenen stonden te praten, kwamen twee auto’s met hoge snelheid aanrijden en deze stopten bij de woning waar het tumult zich voordeed. Een van de bestuurders stapte uit en mengde zich in het rumoer. De andere automobilist bedacht zich en reed ’vol gas’ weg; een politieman die naast de auto stond, moest snel wegspringen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De man is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen.

De politie bemiddelde bij de familieruzie. Door de grote toeloop werden uit voorzorg in totaal zeven surveillance-eenheden naar het incident gestuurd. Ook kwam een ambulance ter plaatse. Een betrokken vrouw was tijdens het incident onwel geworden en werd naar het ziekenhuis gebracht.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus buisman optiek Geld en Makelaardij Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek Alfa TopSlank Filipe Geerts advies Huidtherapie Elan Bikes support Toverboom Olieenzo