14:55:17    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 26 maart 2013 17:01 uur, laatst gewijzigd op 26 maart 2013 17:02 uur

Trucker mishandeld in Liempde

Trucker mishandeld in Liempde

De politie heeft dinsdagochtend in Lierop een 34-jarige vrachtwagenchauffeur aangehouden. De Bulgaar zou kort daarvoor op parkeerplaats Velder aan de rijksweg A2 bij Liempde een 29-jarige collega uit Ophemert hebben geslagen.

Op die parkeerplaats bevinden zich ondergrondse afvalbakken, die het slachtoffer dinsdagochtend wilde legen. Juist op die plek stond het voertuig van de Bulgaar geparkeerd. Omdat de gordijnen dicht waren, besloot de man uit Ophemert op de cabine te kloppen. Zijn voertuig parkeerde hij achter de vrachtauto van zijn collega. De chauffeur zou daarna achteruit zijn gereden en het andere voertuig hebben aangetikt.

Toen de chauffeur hier iets van zei zou de man uit Bulgarije agressief zijn geworden en zijn collega vanuit de vrachtwagen op zijn gezicht hebben geslagen. Die liep als gevolg hiervan een bloedneus op. Vervolgens zou hij in zijn vrachtauto zijn vertrokken. In Lierop werd de Bulgaar gesignaleerd en aangehouden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Elan Bikes support Podium Boxtel Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Toverboom Geerts advies Huidtherapie Olieenzo Doornmalen electro buisman optiek