12:38:53    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 januari 2013 13:19 uur, laatst gewijzigd op 06 januari 2013 13:38 uur

'Trots op Liempdse projecten'

De Liempdse dorpsraad hield zondag in zaal De Punder een nieuwjaarsreceptie. Zowel burgemeester Hans van Brummen als dorpsraadslid Jan van der Weijden roemden de vele initiatieven binnen de Liempdse gemeenschap en hopen dat deze in 2013 een vervolg krijgen.

Ook in Liempde staan in 2013 diverse projecten op de planning. Van der Weijden stelde dat er iets moet gebeuren aan de verkeerssituatie bij basisschool De Oversteek en hoopt dat er gestart kan worden met woningbouw. ,,Deze projecten zullen niet in dit jaar volledig kunnen worden uitgevoerd, maar het is wel van belang om er mee te starten", stelde het dorpsraadslid. ,,De afgelopen jaren zijn in Liempde al vele initiatieven van inwoners gestart, hopelijk krijgen deze een vervolg."

In zijn toespraak sprak Van der Weijden ook over de samenwerking met andere gemeenten. ,,In Liempde weten we dat het pijnlijk is om zelfstandigheid kwijt te raken. Maar misschien dat het voor Boxtel goed zou zijn meer samen te werken met andere gemeenten. Wellicht dat het meer creativiteit en daadkracht oplevert", aldus het dorpsraadslid.

 

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Podium Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg buisman optiek Huidtherapie Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Remax-optimus Filipe Toverboom Elan Bikes support Alfa