22:35:01    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 08 juli 2013 20:52 uur, laatst gewijzigd op 08 juli 2013 20:57 uur

Trekpontje Liempde uit de vaart

Trekpontje Liempde uit de vaart

Op de foto: De trekkabel waarmee mensen het Sint-Janspontje over de Dommel kunnen trekken, is kapot. (Archieffoto Albert Stolwijk).

Afgelopen weekeinde is het trekkoord vernield waarmee wandelaars met het Sint-Janspontje de Dommel in Liempde kunnen oversteken. Het is niet bekend wanneer recreanten en anderen weer van de voorziening gebruik kunnen maken.

Sinds enkele jaren kunnen wandelaars nabij de duiventoren in de buurtschap Kasteren de Dommel oversteken. Het ommetje De Maai is een populaire route. De wandeltocht is door de kapotte kabel , waarmee gebruikers van het pontje zich van de ene naar de andere oever kunnen trekken, niet te voltooien.

Vorig jaar was het pontje ook al een tijdje niet te gebruiken na brandstichting. In mei jongstleden werd de trekkabel ook al eens vernield.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Alfa TopSlank buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro EmielTechniek Toverboom Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support