10:39:04    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 april 2014 21:56 uur, laatst gewijzigd op 17 april 2014 21:57 uur

Tovernaar van Oz in Liempde

Tovernaar van Oz in Liempde

Dertig kinderen uit Liempde repeteren momenteel voor hun eerste optreden. Op 28 juni spelen ze in zaal Hof van Liempde de voorstelling De Tovenaar van Oz. Het gaat om leerlingen van Desdemona Dance.

De Tovenaar van Oz is een spannend sprookje over Doortje die tijdens een storm in Oz terecht komt. Hier komt zij een vogelverschrikker tegen zonder hersens, een leeuw zonder moed en een blikken man zonder hart. En Doortje wil graag naar huis terug. De tovenaar kan ze helpen, maar de kwade heks van het westen zit achter ze aan en zal alles doen om ze tegen te houden.

De rollen worden onder anderen gespeeld door Margo Saris, Babet Levert, Noor El Ghousli en Myrthe Pijnenburg. Maar ook vele anderen zullen dansend en spelend op het toneel verschijnen. Er zal zelfs een duet gezongen worden door een fee en een heks.

Toegangskaarten voor De Tovenaar van Oz worden vanaf heden verkocht bij Hof van Liempde aan de Nieuwstraat en kosten 7,50 euro. Bij voldoende belangstelling volgt een tweede voorstelling.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Elan Bikes support Beleef Boxtel Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus buisman optiek EmielTechniek Toverboom Café zaal Kloosterzicht TopSlank Olieenzo Alfa Geld en Makelaardij Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg