07:06:34    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 26 augustus 2014 13:40 uur, laatst gewijzigd op 26 augustus 2014 13:46 uur

Tossy de Man voorzitter SPPiLL

Tossy de Man voorzitter SPPiLL

Op de foto: Tossy de Man neemt dinsdagavond 26 augustus de voorzittershamer van de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) over van Michaél Michiels. (Foto: Henk van Weert).

Tossy de Man neemt vanavond, dinsdag 26 augustus het voorzitterschap op zich van de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL). Tijdens een bestuursvergadering neemt de oud-wethouder van de gemeente Boxtel de taken over van Michaél Michiels die sinds de oprichting zes jaar geleden de kar trok.

SPPiLL is bezig met een groot aantal projecten om Liempde recreatief en toeristisch op de kaart te zetten in nationaal landschap Het Groene Woud. Dat kan met name dankzij het programma Kloppend Hart van Het Groene Woud, waarvoor het provinciebestuur in totaal 9,5 miljoen euro heeft uitgetrokken. Naast het verbouwen van de monumentale boerderij aan de Barrierweg 4 tot bezoekerscentrum, wordt onder meer gewerkt aan herinrichting van diverse plekken in het centrum en het (her)bouwen van waterputten.

Als nieuwe voorzitter hoopt De Man nog dit jaar de eerste concrete resultaten van de SPPiLL-plannen te kunnen presenteren. Haar voorganger Michiels blijft tot het einde van dit jaar voorzitter van de Ondernemers Vereniging Liempde, waaruit SPPiLL zes jaar geleden is voortgekomen.

Lees meer over de voorzitterswissel en de SPPiLL-projecten in onze papieren editie van donderdag 28 augustus.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom TopSlank EmielTechniek Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Geld en Makelaardij buisman optiek Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo Doornmalen electro Filipe Geerts advies