12:50:39    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 april 2014 15:14 uur, laatst gewijzigd op 22 april 2014 15:16 uur

Tossy de Man geen raadslid meer

Tossy de Man geen raadslid meer

Tossy de Man heeft haar raadszetel opgegeven en neemt afscheid van de Boxtelse gemeenteraad. Eigenlijk wilde ze doorgaan als eenmansfractie na onenigheid met PvdA/GroenLinks. Ze heeft uiteindelijk besloten toch te stoppen, dit is volgens De Man het beste besluit.

Een paar weken geleden maakte het bestuur van PvdA/GroenLinks bekend Anja van den Einden voor te dragen als wethouderskandidaat, ten koste van De Man. Dit schoot de zittende wethouder in het verkeerde keelgat en ze brak met de lokale fractie. De Man overwoog zelf door te gaan en haar raadszetel te behouden, maar besloot dit toch niet te doen. ,,Ik zag het niet zo zitten om alles alleen te moeten doen. Het is goed zo", verklaarde ze dinsdagmiddag.

Dit besluit houdt in dat PvdA/GroenLinks twee plaatsen in de gemeenteraad blijft behouden. Het afscheid van de lokale politiek valt De Man zwaar. ,,Het is een prachtig beroep en ik heb het met veel plezier gedaan."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Meubelmakerijdenberg Toverboom Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Filipe Remax-optimus Beleef Boxtel EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro buisman optiek