03:58:34    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 januari 2015 21:03 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2015 21:04 uur

Topman vertrekt bij Vion

Topman vertrekt bij Vion

Michiel Herkemij, vorig jaar aangesteld als CEO, vertrekt bij vleesproducent Vion Food. De Raad van Commissarissen en Herkemij stelden in onderling overleg vast dat het tijd is voor ander leiderschap in het bedrijf. Tom Heidman treedt terug uit de Raad van Commissarissen en fungeert de komende tijd als interim-CEO.

Eerder liet de CEO al weten 'geen vleesman' te zijn. Hij nam echter een aantal ingrijpende beslissingen. Zo werden diverse investeringen geannuleerd. Dit zorgde voor meer financiële stabiliteit bij het bedrijf. Daarnaast werkte Herkemij aan een aantal strategische opties. Bovendien was er sinds lange tijd weer een stijging van het bedrijfsresultaat en is het voortouw genomen in het transparant maken van de gehele sector. Nu is het volgens de Raad van Commissarissen tijd voor een andere leiderschapsstijl.


,,Mijn taak zit erop. Ik ga weer doen waar mijn persoonlijke ambitie ligt: zaken doen met merken in een internationale werkomgeving”, aldus Herkemij. Sipko Schat, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ,,Onder leiding van Michiel zijn de contouren van een solide toekomst voor Vion Food zichtbaar geworden. Op die basis kunnen we met vertrouwen vooruit kijken naar de toekomst. Wij danken Michiel voor zijn inzet en bijdrage in de afgelopen periode.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Toverboom Huidtherapie buisman optiek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geld en Makelaardij