18:18:57    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 juli 2012 16:39 uur, laatst gewijzigd op 11 juli 2012 10:08 uur

Thuiszorgwinkel naar Liduina

Thuiszorgwinkel naar Liduina

Op de foto: Op de begane grond van verpleeghuis Liduina komen nog dit jaar diverse voorzieningen. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Thuiszorgwinkel van Zorggroep Elde opent per 1 oktober haar deuren in het vernieuwde verpleeghuis Liduina en is daarmee de eerste voorziening die zich vestigt op de benedenverdieping van het complex. Later dit jaar volgen ook andere zorgvoorzieningen.

Zorggroep Elde maakte deze week bekend dat de thuiszorgwinkel naar het nieuwe verpleeghuis verhuist. Momenteel is in Boxtel wel een uitleenpunt gevestigd in het voormalige Lindenlust, deze wordt opgenomen in de thuiszorgwinkel.

De winkel wordt gerealiseerd op de benedenverdieping van Liduina. Ook een kinderdagverblijf, verloskundigenpraktijk, kinderpsycholoog, ergotherapeut en een chiropractor verhuizen naar het nieuwe verpleeghuis. Deze week wordt de vloer gestort waarna de herindeling van de verdieping kan beginnen. In het najaar moeten alle voorzieningen in Liduina gevestigd zijn.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 12 juli.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Doornmalen electro Podium Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg buisman optiek Huidtherapie Toverboom Café zaal Kloosterzicht Alfa Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek TopSlank Geld en Makelaardij Remax-optimus