11:57:17    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 07 mei 2014 11:58 uur, laatst gewijzigd op 07 mei 2014 12:03 uur

Theaterboerderij opent deuren

Theaterboerderij opent deuren

Op de foto: Eigenaar Els Verschuren van theaterboerderij Op 't Hogt poseert op het grasveld waar gasten van de mini-camping kunnen overnachten. Op de achtergrond is de boerderij zichtbaar. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Theaterboerderij Op ’t Hogt aan de Vogelenzang in het buitengebied van Gemonde houdt zaterdag 10 en zondag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur open dagen.

De deuren van de theaterboerderij worden 10 en 11 mei voor het eerst geopend voor het publiek. De eigenaren Els Verschuren en Richard Steenbakkers richten zich vooral op het houden van meerdaagse workshops op het gebied van dans, theater, beeldende kunst en circus. Tijdens de open dagen geven alle dansdocenten, kunstenaars en regisseurs uitleg over de bijeenkomsten, waarbij enkele demonstraties op het programma staan.

De deelnemers aan de workshops kunnen overnachten op de bijbehorende minicamping, maar daarnaast zijn ook ’reguliere’ toeristen welkom om gebruik te maken van deze voorziening.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Filipe Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Elan Bikes support Podium Boxtel EmielTechniek Geerts advies Meubelmakerijdenberg Alfa Geld en Makelaardij