05:20:57    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 maart 2014 18:33 uur, laatst gewijzigd op 29 maart 2014 18:34 uur

Teun de Nooijer opent veld HCL

Teun de Nooijer opent veld HCL

Op de foto: Teun de Nooijer en Cas Hoefmans opende het nieuwe veld van HCL. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

De bekende hockeyer Teun de Nooijer heeft zaterdag het nieuwe kunstveld van HCL in Liempde geopend. Samen met Cas Hoefmans van HCL opende hij met een schot op doel het veld. De Nooijer kreeg daarnaast een blijvende herinnering aan de hockeyvereniging: er werd een pleintje naar hem vernoemd.

Voor De Nooijer was het de tweede keer dat hij op de Liempdse hockeyvelden te vinden was. In 1994 speelde hij bij HCL zijn eerste interland met het Nederlands elftal. ,,Dat was tegen Nieuw-Zeeland", vertelde de oud-international. ,,Helaas heb ik toen niet gescoord, maar die eerste wedstrijd vergeet ik nooit meer."

Het was een ware feestmiddag bij HCL. Voor de kinderen was er van alles te beleven: een ballonnenclown, luchtkussen, hockeyballen beschilderen en natuurlijk een partijtje hockey spelen. Het nieuwe veld werd dan ook meteen goed gebruikt door de aanwezige jeugd. Na de opening lieten alle kinderen ballonnen op en was er voor iedereen een stukje taart. Gemaakt door bakker Jos van Eijndhoven, burgemeester Mark Buijs mocht de slagroomtaart aansnijden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies EmielTechniek Huidtherapie Geld en Makelaardij Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Olieenzo Filipe Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus