21:26:38    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 11 mei 2011 15:52 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2011 15:53 uur

’Tatoeage is permanent sieraad’

’Tatoeage is permanent sieraad’

Op de foto: Tatoeëerder Wilco Kreté plaatst een tatoeage bij Melissa Seilheimer. Nadat de lijnen zijn gezet, wordt de tatoeage op een later moment ingekleurd. (Foto: Albert Stolwijk).

Sinds zondag kunnen Boxtelaren in hun eigen woonplaats terecht voor een tatoeage of piercing. Tattooshop The Black Needle opende haar deuren aan de Molenstraat 1b. Eigenaren Henry Drost en Wilco Kreté hadden voorheen een zaak in ’s-Hertogenbosch maar kwamen naar Boxtel  omdat hier nog geen tattooshop zat.

Het tweetal koos voor de naam The Black Needle omdat vaak gebruik wordt gemaakt van zwarte inkt. ,,Ook houden we allebei van Oosterse landen en daar wordt getatoeëerd met een zwarte naald”, licht Drost toe. Het verklaart meteen alle Oosterse objecten in de ruimte; er staan veel Boeddha’s. ,,Het is rustgevend en geeft een warme uitstraling”, zegt Drost. ,,We willen de zaak laagdrempelig houden, zodat bezoekers zich hier fijn en welkom voelen. Vaak vinden ze het toch best spannend om een tatoeage of piercing te zetten, wij proberen ze zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.”

Kreté is tatoeëerder en Drost zet piercings. De komende tijd gaat Drost zich ook meer verdiepen in tatoeages. ,,Tien jaar geleden waren piercings erg populair, met name in de navel of neus”, vertelt Drost. ,,Het grootste deel van onze bezoekers komt voor een tatoeage, daar zitten ook klanten bij uit ’s-Hertogenbosch. Tussen een tatoeëerder en zijn klant ontstaat vaak een goede band, ze brengen veel tijd met elkaar door.”

The Black Needle is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag is er van 12.00 tot 17.00 uur inloop, men kan dan terecht voor kleine tatoeages en piercings. Op de overige dagen moet vooraf een afspraak worden gemaakt.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Olieenzo Huidtherapie Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Filipe EmielTechniek Toverboom Doornmalen electro TopSlank