20:30:02    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 oktober 2013 17:26 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2013 17:26 uur

Talentenjacht in De Rots

Talentenjacht in De Rots

Gemeenschapshuis De Rots fungeerde donderdag als locatie voor BSO’s got Talent, de talentenjacht waar kinderen van de Boxtelse buitenschoolse opvang Kindertuin aan konden deelnemen. Onder luid applaus van aanwezige (groot)ouders, broertjes en zusjes voerden kinderen liefst 23 acts op.

Kinderen konden zichzelf opgeven en mochten zelfstandig een optreden verzinnen. Ook waren er zeven groepsacts van alle locaties van Kindertuin. Er werd gedanst, gezongen, geplaybackt, geturnd en gegoocheld. ,, BSO’s got talent wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden In iedere vakantie proberen we een grotere activiteit voor de kinderen te organiseren”, vertelt unitcoördinator Jennifer Spierings.

Iedere deelnemers kreeg na afloop van de talentenjacht een medaille. In drie categorieën werd een beker uitgedeeld: kinderen van 4 tot en met 7 jaar, kinderen van 7 tot en met 12 jaar en het beste groepsoptreden. Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van Brabants Centrum. (Foto: Annelieke van der Linden).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Toverboom Geerts advies Alfa EmielTechniek Olieenzo Beleef Boxtel Remax-optimus Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro