12:33:16    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 27 mei 2013 16:34 uur, laatst gewijzigd op 27 mei 2013 16:37 uur

Tabitta bij Dommelland Live

In de uitzending van Dommelland Live op dinsdag 28 mei van 20.30 tot 21.30 uur wordt aandacht besteed aan turnvereniging Tabitta. Ook Boxtelaar Joep van Osch, Limuscene en twee hoedenverzamelaars komen aan het woord.

Joep van Osch uit Boxtel studeerde in 2012 af aan de Nederlandse Film- en Televisie Academie met de documentaire 'Roem'. Zijn film 'Farewell Facebook 'leverde hem een plek aan tafel bij De Wereld Draait Door op. Bij Dommelland vertelt hij aan welke film hij nu werkt en hoe het met hem gaat in Amsterdam.

Kees Berkelmans uit Liempde vindt dat het na vijf succesvolle edities van het muziekevenement Limuscene tijd is om aan iets nieuws te beginnen. Hij ontvouwt zijn plannen bij Dommelland. Ook zijn verschillende jonge turnsters van Tabitta te gast. Luna van den Heuvel, Eva Roos, Roos van Bommel, Sarie Bleumink en trainster Daphne van Roij vertellen over de sport.

Tenslotte komen Nelleke Offermans en haar partner Arnold uit Boxtel langs om te vertellen hoe een verzameling dameshoeden ging samenwonen met een collectie herenhoeden...

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij TopSlank Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Podium Boxtel EmielTechniek Filipe Toverboom Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geerts advies Remax-optimus buisman optiek