11:51:25    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 23 maart 2014 09:23 uur, laatst gewijzigd op 24 maart 2014 15:09 uur

Sybilla Buisman Optiek trakteert

Sybilla Buisman Optiek trakteert

Op de foto: Sybilla Buisman (met groen jasje) verraste haar klanten, jong én oud, met leuke attenties tijdens de open dag van haar jubilerende optiek. (Foto: Henk van Weert).

UPDATE - Het was zaterdag een drukte van belang in de jubilerende optiek van Sybilla Buisman in Boxtel. Na afloop van de open dag maakten veel kinderen die in de voorbije maand hun kijkdiploma behaalden, van de gelegenheid om mee te loten naar een grote pluche speelgoedgiraf. Youri van Nieuwburg was de gelukkige winnaar. Andere kinderen konden een troostprijs uitkiezen.

Ter gelegenheid van het zilveren jubileum hield Buisman zaterdag 22 maart een open dag. Daar konden bezoekers aan een rad van avontuur draaien waarmee mooie prijzen te winnen waren. Het rad staat overigens nog tot 25 april in de winkel, zodat klanten nog een maand lang mee kunnen dingen naar de prijzen. Die lopen uiteen van een zonnebril op sterkte tot en met kanskaarten voor bezoek aan een roofvogelshow of een  musical. De bezoekers werden zaterdag getrakteerd op een drankje en de kinderen konden zich achter in de tuin uitleven op een groot springkussen.

Zondag 23 maart was het op de kop af 25 jaar geleden dat Buisman zich vestigde aan de Breukelsestraat. Zes jaar geleden verhuisde ze naar een ander deel van de straat, meer richting het centrum en dat bleek een goede zet. In 2010 werd Sybilla Buisman Optiek verkozen tot ’Beste Zelfstandige Winkel van Nederland’ in de strijd om de ING Retailprijs.

Kijk voor meer foto's van de open dag bij Sybilla Buisman Optiek op onze Facebookpagina.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Huidtherapie Podium Boxtel buisman optiek Filipe Geerts advies Toverboom Alfa Olieenzo Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Doornmalen electro Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek