16:32:13    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 18 juli 2013 12:29 uur, laatst gewijzigd op 27 augustus 2013 16:27 uur

Swingen met Explosion Rockets

Swingen met Explosion Rockets

De deels uit Boxtel afkomstige rock-’n-rollband The Explosion Rockets geeft zaterdag 31 augustus een concert in dansstudio Denziz aan de Stationsstraat. Het optreden, waar swingende nummers uit de jaren vijftig en zestig worden gespeeld, vindt plaats tussen 21.00 tot 01.00 uur.

Het is jaren geleden dat The Explosion Rockets in Boxtel was te beluisteren. De groep, bestaande uit zanger Ruud Kuijpers, gitaristen Joop Devilee en Thom Sens, bassist Hank van Empel, toetsenist Martien van Engelen en drummer Frans van Esch kende landelijke successen in de jaren zestig en zeventig. Zo was zij het huisorkest van de Tros Top 50. Jaren later besloten de leden om The Explosion Rockets nieuw leven in te blazen. Sinds 1984 heeft de band op vele podia in Nederland gestaan, diverse cd’s en dvd’s gemaakt op opgetreden met artiesten als Peter Koelewijn, Chris Montez en in het voorprogramma van Jerry Lee Lewis.

Kaarten zijn voor acht euro te koop bij Thom Sens, Beneluxlaan 32 in Boxtel, telefoonnumeer 06-45 92 85 86 en bij dansstudio Denziz. Aan de deur kosten de toegangskaarten tien euro. De zaal gaat open om 20.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel buisman optiek Meubelmakerijdenberg EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Filipe Alfa Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Geerts advies Huidtherapie Podium Boxtel