01:20:28    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 07 september 2014 09:00 uur, laatst gewijzigd op 07 september 2014 09:01 uur

Suikerfeest, speciaal voor kinderen

Suikerfeest, speciaal voor kinderen

Op de foto: Organisator Mohammed Rahmoune (rechts) deelde samen met vrijwilligers thee en koekjes uit aan de kinderen in gemeenschapshuis De Walnoot. (Foto: Annelieke van der Linden).

In gemeenschapshuis De Walnoot werd zaterdagmiddag voor de tiende keer het suikerfeest voor de jeugd georganiseerd. Kinderen van 5 tot 12 jaar waren welkom in het gemeenschapshuis in de wijk Selissenwal.

Ongeveer dertig kinderen waren ’s middags aanwezig in De Walnoot. ,,Al verwacht ik er straks nog meer”, aldus organisator Mohammed Rahmoune. ,,Er zijn veel kinderen naar het voetbaltoernooi bij ODC.” De Ramadan eindigde al op 29 juli, maar de viering van het suikerfeest werd vanwege de zomervakantie uitgesteld. ,,We willen graag iets voor de kinderen in de wijk doen. Voor de volwassenen is er de Iftarmaaltijd, voor de kinderen het suikerfeest”, vertelt Rahmoune.

De kinderen kregen allerlei lekkere dingen voorgeschoteld, zoals popcorn en zelfgebakken koekjes. Ook konden ze deelnemen aan allerlei spelletjes en er stond een springkussen.

Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Elan Bikes support Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie EmielTechniek Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Filipe Geerts advies Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Doornmalen electro Toverboom