17:01:55    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 oktober 2011 08:49 uur, laatst gewijzigd op 14 oktober 2011 08:50 uur

Stripe Big Band viert jubileum

Stripe Big Band viert jubileum

Op de foto: In 2006 koos de Stripe Big Band voor een heus ’stadionconcert’; het podium werd op de middenstip van het voetbalveld van ODC opgebouwd. (Archieffoto: Piet van Oers).

Een terugblik op vijfentwintig jaar muziekevenementen. Dat is de rode draad van het jubileumconcert dat de Stripe Big Band zaterdag 15 oktober ten beste geeft in Podium Boxtel aan de Burgakker.

,,We zoeken steeds naar vernieuwende projecten, die zowel leuk zijn voor de orkestleden als het publiek. Want muziek maken is elke keer weer een feestje. Dat moet een optreden ook uitstralen”, zegt medeoprichter Paul van Alphen. De trombonist is al 25 jaar de drijvende kracht achter de Boxtelse bigband.

Het jubileumconcert in Podium Boxtel kent twee edities. Zaterdagmiddag 15 oktober worden de gasten van hoofdsponsor Rabobank Dommel & Aa getrakteerd op de muziekshow, ’s avonds is het Boxtelse publiek welkom. Belangstellenden moeten dan echter al wel een kaartje op zak hebben, want de entreebewijzen zijn al een tijdje uitverkocht.

Het programma en de gastoptredens zijn te vinden op www.stripebigband.nl. Daar wordt duidelijk dat veel succesnummers uit het verleden op de lessenaar komen en vocale gasten hun rentree maken. Bijzonder is ook de muzikale afterparty. Daarvoor komen de rockers van StrammerMax, die enkele jaren geleden afscheid namen, nog een keertje bij elkaar.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geerts advies Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Toverboom Podium Boxtel Huidtherapie Filipe buisman optiek