05:50:29    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 25 oktober 2011 16:16 uur

Straatroof mislukt in Boxtel

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof die werd gepleegd op zondag 23 oktober tussen 18.15 en 18.30 uur. Op dat tijdstip werd op de Kasteellaan geprobeerd een 21-jarige vrouw uit Boxtel te beroven van haar tas.

De vrouw droeg de tas aan haar arm en kwam op dat moment van supermarkt Albert Heijn aan de Prins Hendrikstraat. De roof lukte niet maar de aangeefster kreeg een duw waardoor ze op de grond viel. Daar hield ze een pijnlijk been aan over. De dader vluchtte weg in de richting van de Stationsstraat.

Het signalement van de dader is: man; circa 1.75 meter lang; 30-40 jaar oud; donker kort stijl haar met een zwart petje op; hij was gekleed in bruine leren jas of jack aan de bovenzijde, een blauwe trainingsbroek van het merk Nike en nette zwarte schoenen.

Op het moment van de poging diefstal reed er een groene auto, lijkend op een Citroen BX, langs de aangever. Dit zou een belangrijke getuige kunnen zijn en de politie wil graag met de inzittenden van deze auto in contact komen. Maar ook andere getuigen of mensen die iets van dit misdrijf weten worden verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro Toverboom Meubelmakerijdenberg Alfa Remax-optimus Huidtherapie Filipe Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support buisman optiek Geld en Makelaardij