20:49:23    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 06 oktober 2011 21:45 uur, laatst gewijzigd op 06 oktober 2011 21:46 uur

Stormloop op dichtbundel BoeL

Stormloop op dichtbundel BoeL

Op de foto: Arnoud Kremers draagt voor uit eigen werk in Le Temps Perdu. Naast hem gitarist Rudy Bressers. (Foto: Marc Cleutjens).

Dichter Arnoud Kremers heeft donderdagavond in een bomvol cafe Le Temps Perdu zijn dichtbundel 'Soms als tijden wat blijven' gepresenteerd. De bundel wordt uitgegeven door de Stichting BoeL, die zich sterk maakt voor het behoud en de versterking van de Brabantse cultuur.

Met 'Soms als tijden wat blijven' verscheen Kremers' debuut. Volgens Roland van Son van BoeL was het de grote wens van de dichter om eens ooit een bundel uit te geven. ,,Met onze stichting hebben we die wens mogelijk kunnen maken en zijn fraaie en soms filosofische poezie voor een groter publiek bereikbaar kunnen maken", aldus Van Son.

De boekpresentatie werd aangekleed met muzikale intermezzo's van gitarist Rudy Bressers en drie korte films van Anna Lange, die onlangs nog meedeed aan het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Na enkele voordrachten van Kremers, nam de dichter plaats achter een tafeltje en werden tenminste honderd bundels aan de man gebracht, compleet met handtekening natuurlijk.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Elan Bikes support Geerts advies EmielTechniek Toverboom Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg TopSlank Alfa buisman optiek Beleef Boxtel Huidtherapie Filipe Podium Boxtel