13:28:07    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 juni 2014 20:51 uur, laatst gewijzigd op 06 juni 2014 23:00 uur

Stormloop op Goei, Kwaai & Lillike

Stormloop op Goei, Kwaai & Lillike

Op de foto: De muzikanten van De Goei, De Kwaai & De Lillike verzorgden vorige week een kort voorproefje van de totaaltheatershow die komend najaar in Podium Boxtel te zien is. (Foto: Peter de Koning).

Stichting BoeL heeft een derde voorstelling gepland voor totaaltheater De Goei, De Kwaai & De Lillike. De Boxtelse stichting raakte in een mum van tijd alle kaarten kwijt voor de twee shows op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november in Podium Boxtel.

Volgens bestuurslid Roland van Son was het mogelijk om Podium Boxtel ook op donderdag 30 oktober vast te leggen. Die avond wordt dus de derde voorstelling gegeven door een grote groep Boxtelse muzikanten, acteurs en andere artiesten.

De Goei, De Kwaai & De Lillike belooft een totaaltheatershow te worden met veel zang, dans en toneel over een Boxtels jongetje dat verzeild raakt in het Wilde Westen en daar uitgroeit tot een heuse 'kojboj'. Tijdens de preview op het programma van Podium Boxtel werden twee nummers vertolkt.

De kaartverkoop voor de derde show is inmiddels gestart en volgens Van Son is een groot aantal kaarten inmiddels verkocht. Wie erbij wil zijn, moet dus snel zijn en tickters reserveren via info@stichtingboel.nl. Meer informatie staat op www.stichtingboel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Toverboom Beleef Boxtel Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Olieenzo EmielTechniek Geerts advies Elan Bikes support Geld en Makelaardij Alfa TopSlank Huidtherapie Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht