21:08:11    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 januari 2013 17:54 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2013 17:56 uur

Stoplichten Baroniestraat weer stuk

De stoplichten op de kruising Baroniestraat met de Pastoor Erasstraat en de Annastraat zijn sinds het begin van de week buiten werking. Ook in december waren de verkeerslichten ter hoogte van café De Adelaar al een aantal keer kapot. De gemeente Boxtel heeft het bedrijf Vialis opdracht gegeven de stoplichten zo snel mogelijk te repareren.

Een woordvoerder van de gemeente Boxtel geeft aan dat het probleem zit in de stroomvoorziening van de stoplichten. ,,De lichten zijn eerder uitgevallen, waardoor reparateurs allerlei kleine onderdelen hebben vervangen. Nu blijkt toch dat de elektriciteit niet goed loopt in de stoplichten. Het lijkt ook met het koude weer te maken te hebben, al is dat giswerk." Het is onduidelijk wanneer de stoplichten weer werken. ,,We hebben een opdracht gegeven met spoed, dus we hopen dat het zo snel mogelijk is opgelost."

De gemeente Boxtel kreeg via Twitter en de openbare servicelijn verschillende klachten van mensen over de stoplichten. Ook heeft er vorig jaar op 15 december, toen de lichten ook al een tijdje buiten werking waren, een botsing plaatsgevonden tussen twee auto's. Beide voertuigen liepen blikschade op. ,,Het is een ongelukkig punt. Je kunt vanaf een aantal zijwegen het kruispunt niet goed overzien", aldus de zegsman. ,,Maar als de stoplichten het niet doen, treden de haaientanden en de voorrangsborden in werking."

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe Elan Bikes support Beleef Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geerts advies Olieenzo EmielTechniek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg buisman optiek Doornmalen electro Toverboom