00:47:41    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 januari 2013 16:28 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2013 16:31 uur

Stoplichten Adelaar werken weer

Stoplichten Adelaar werken weer

De stoplichten op de kruising Baroniestraat met de Pastoor Erasstraat en de Annastraat waren sinds het begin van vorige week buiten werking. De gemeente Boxtel gaf het bedrijf Vialis opdracht de verkeerslichten zo snel mogelijk te repareren. Dinsdagmiddag waren op de kruising weer rode, oranje en groene lichten te zien.

Een woordvoerder van de gemeente Boxtel gaf vorige aan dat het probleem zit in de stroomvoorziening van de stoplichten. Het bedrijf was dinsdag bezig met de reparatie en in de middag leek het probleem te zijn opgelost.

Ook in december waren de lichten verschillende keren buiten werking. Op 15 december vond er een op de kruising een botsing plaats tussen twee auto's. Beide voertuigen liepen blikschade op. (Foto: Annelieke van der Linden).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Huidtherapie Olieenzo Toverboom Doornmalen electro EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies buisman optiek Filipe Café zaal Kloosterzicht