17:24:20    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 02 november 2012 10:03 uur, laatst gewijzigd op 02 november 2012 10:05 uur

Stoelen aanschuiven in De Rots

Stoelen aanschuiven in De Rots

,,De publieke belangstelling overtrof alle verwachtingen.” Dat stelt voorzitter Paul Hermans van seniorenharmonie Buchestelle. ,,Een zeer geslaagde middag die voor herhaling vatbaar is”, aldus Barry van Brakel van het Dükerskoor. Beide gezelschappen traden zondag op in gemeenschapshuis De Rots.

Onder leiding van Arie Koorengevel bracht het zangkoor de bezoekers in vervoering met smartlappen en zeemansliedjes. Er klonken nummers als ’Sierra Madre del Sur’, ’Toen wij van Rotterdam vertrokken’, ’Slavenkoor’ en ’Het kleine café aan de haven’. De mensen in de zaal zongen enthousiast mee uit de tekstbundels die werden rondgedeeld.

Muzikaal leider Jan Buil had bij Buchestelle titels als ’Castles in Spain’, ’Mayaren-polka’ en ’Torch of Liberty’ op de lessenaar staan. Gezamenlijk vertolkten beide gezelschappen ter afsluiting enkele nummers gezamenlijk, waaronder oud-Brabantse volksliedjes als ’Kriele m’n henneke’ en ’Ons vèrreke is gesturven’.

De zaal was vooraf gezellig ingericht met zitjes, maar voor aanvang moesten er ruim vijftig stoelen extra worden geplaatst om alle luisteraars een zitplaats te geven.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg TopSlank Huidtherapie Filipe Podium Boxtel buisman optiek Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek