21:59:55    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 08 mei 2013 10:12 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2013 10:13 uur

Steunzenderactie Loesch van start

Steunzenderactie Loesch van start

De Essche lokale omroep Loesch geeft tijdens het Bierpompfeest, dat donderdag 9 mei wordt gehouden, de aftrap voor de jaarlijkse steunzenderactie. Bezoekers die een steunzenderkaart kopen, maken kans op bloemen.

Loesch heeft een groep van ongeveer 250 trouwe steunzenders. De actie is hierdoor de belangrijkste bron van inkomsten voor de lokale omroep. Samen met de bijdragen van adverteerders, sponsors en giften van kijkers is het voor Loesch mogelijk om uitzendingen te maken voor, door en over de Essche gemeenschap.

De feestelijke start van deze actie vindt plaats tijdens het Bierpompfeest in Esch. Bezoekers kunnen bij de kraan van Loesch nieuwe steunzenderkaarten kopen of verlengen ter waarde van vijf euro. Bezoekers die voor of op 9 mei een kaart kopen, maken kans op een boeket. Ook maken leden maandelijks kans op een gevulde mand van supermarkt Spar in Esch. Ook stelt binderij Hooijman aan de Esscheweg een bos bloemen beschikbaar die de gekozen steunzender cadeau mag doen aan een bekende.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Remax-optimus Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Filipe Toverboom buisman optiek Podium Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg