01:17:42    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 april 2014 13:33 uur, laatst gewijzigd op 07 april 2014 13:34 uur

Steun voor meisjesvoetbal Kenia

Steun voor meisjesvoetbal Kenia

Op de foto: Impressie van het KYFA Ladies Nationwide Tournament in Kisumu. Hennie Schuurs is al vele jaren nauw betrokken bij het evenement.

De Boxtelse genieveteraan Hennie Schuurs is al enkele jaren nauw betrokken bij de organisatie van een vrouwen- en meisjesvoetbaltoernooi in de Keniase stad Kisumu. De achtste editie van het toernooi wordt van 25 tot en met 27 april gehouden.

Het KYFA Ladies Nationwide Tournament kan niet bestaan zonder financiële steun. Om het evenement ook dit jaar te kunnen organiseren en honderden meisjes en jonge vrouwen aan een sportief toernooi mee te kunnen laten doen, zoekt Schuurs sponsors. Een donatie kan worden overgemaakt aan de Stichting Luanda-Jinja in Tilburg op rekeningnummer 1852.66.657 onder vermelding ’Meisjesvoetbal’.

Schuurs: ,,Deze stichting doet al jaren veel goed werk voor de allerarmsten in Afrika. Alvast hartelijk dank mede namens de honderden Keniaanse voetbalmeisjes. Ik kan dit jaar om gezondheidsredenen voor het eerst niet aanwezig zijn. Maar ik heb echter het volste vertrouwen in de huidige organisatie en ik heb daarnaast nog mijn satellieten in Kisumu die mij informeren over het toernooi.”

Meer weten? Bel of mail naar Hennie Schuurs, telefoon 06-55 73 14 70 of e-mail schuurs@home.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Doornmalen electro Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen TopSlank Remax-optimus Geld en Makelaardij Geerts advies Meubelmakerijdenberg Huidtherapie buisman optiek Beleef Boxtel Toverboom Olieenzo