21:43:40    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 14 juli 2013 14:36 uur

Sterkste mannen naar Boxtel

Sterkste mannen naar Boxtel

Op de foto: Titelverdediger Jarno Hams in actie tijdens het vrachtwagen trekken, een van de vaste onderdelen in de finale van de Sterkste Man van Nederland. (Foto: Nationale Beeldbank).

De competitie Sterkste Man van Nederland vindt zaterdag 20 juli op de Markt in Boxtel zijn ontknoping. Zevenvoudig winnaar Jarno Hams, die ook te zien was in het tv-programma ’Sterren dansen op het ijs’, verdedigt zijn titel.

Hams is veruit favoriet en zal alles op alles zetten om zaterdag 20 juli ook voor de achtste keer te worden uitgeroepen tot Sterkste Man van Nederland. Want daarmee verbreekt hij het record dat hij nu nog deelt met Berend Veneberg. En laat nou uitgerekend Veneberg de wedstrijd op de Boxtelse Markt jureren…

De toeschouwers zien de twaalf deelnemers onder meer zware bollen plaatsen, boomstam tillen, wasmachines laden en een vrachtwagen voorttrekken. Sportwethouder Willie van de Langenberg opent de finale zaterdag 20 juli om 13.30 uur. De krachtmetingen worden gepresenteerd door oud-judoka Dennis van der Geest en duren tot pakweg 18.00 uur. Naast zevenvoudig titelwinnaar Hams (Hengelo 1974, 145 kilo) strijden de volgende krachtpatsers in Boxtel om de hoogste eer: Gijs Boeijen, Niels Gordijn, Fouad Hsaini, Johan Langhorst, Alex Moonen, Teun Moors, Marvin Mulder, Kelvin de Ruiter, Rick van der Torre en Jan Wagenaar. RTL7 maakt tijdens de finale tv-opnamen die in september worden uitgezonden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Alfa Podium Boxtel Filipe Geerts advies Remax-optimus Elan Bikes support EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Olieenzo