15:16:56    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 16 juni 2013 12:24 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2013 12:27 uur

Ster ZLM Toer op weg naar Boxtel

Ster ZLM Toer op weg naar Boxtel

Op de foto: Beeld van de start van de Ster ZLM Toer in Gerwen. Lars Boom rijdt in de gele leiderstrui. (Foto: Tom Cleutjens).

De Ster ZLM Toer is onderweg naar Boxtel. Het 178 renners tellende peloton is kort na elf uur gestart in Gerwen. In de gele leiderstrui rijdt Lars Boom van Team Blanco.

Mark Cavendish, de winnaar van vorig jaar, gaf kort voor de start in Gerwen aan dat de afstand met Boom te groot is om hem nog te bedreigen. Cavendish moet vandaag 25 seconden goed maken op de renner uit Vlijmen.

De grootste concurrent voor Lars Boom is sprinter Andre Greipel, die op de tweede plaats staat op 16 seconden. De verwachting is echter dat Team Blanco onderweg zal voorkomen dat Greipel bonificatieseconden pakt.

Alle teambussen zijn vanuit Gerwen onderweg naar Boxtel. De eerste bussen staan al opgesteld langs de Bosscheweg, onder meer Saxo Bank en Team Blanco.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe TopSlank Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek Geerts advies Geld en Makelaardij buisman optiek Beleef Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Alfa Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg