19:37:52    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 mei 2014 09:33 uur, laatst gewijzigd op 22 mei 2014 09:54 uur

Stemmen voor Europees parlement

Stemmen voor Europees parlement

Inwoners van Nederland mogen donderdag weer naar de stembus, ditmaal om aan te geven welke 26 europarlementariërs Nederland gaan vertegenwoordigen in Brussel. In de gemeente Boxtel kunnen mensen kiezen uit vijftien bureaus om hun stem uit te brengen.

Bij stembureau Sint-Ursula aan de Baroniestraat hadden om 08.30 uur 18 mensen hun stem uitgebracht. ,,Omdat we de mensen zo dankbaar zijn dat ze komen stemmen, hebben we een koud buffet klaargezet", grinnikte Guus Eltink, voorzitter van stembureau Ursula. Hij wijst naar de schaaltjes met nougat, drop en andere snoepjes. Tot 21.00 uur is het nog mogelijk om een keuze te maken uit de negen politieke partijen.

In Boxtel is het ook mogelijk om te stemmen bij het gemeentehuis aan de Markt, woonzorgcentrum Molenweide aan de Achterberghstraat, op het Stationsplein, woonzorgcentrum Simeonshof aan de Annastraat, gemeenschapshuizen De Rots en De Walnoot, basisschool De Vorsenpoel, brede school De Wilgenbroek, De Beemden, zorghuis Sefkat, eethuis 't Tweespan, gemeenschapshuis Orion (Lennisheuvel), dienstencentrum Kloosterhof en jeugdhuis Pius X.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro TopSlank Geld en Makelaardij Olieenzo buisman optiek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Filipe