07:36:46    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 19 maart 2014 22:57 uur, laatst gewijzigd op 19 maart 2014 23:03 uur

Stemmen van 9 bureaus geteld

Stemmen van 9 bureaus geteld

De gemeente Boxtel heeft zojuist een tweede tussenuitslag bekendgemaakt. Inmiddels zijn de stemmen van negen bureaus geteld. Combinatie95 staat voorlopig aan kop met 1.312 stemmen; VVD sluit de rij met 395 stemmen.

Balans staat op dit moment tweede met 1.134 stemmen en derde is op dit moment SP met 1.038 stemmen. De partijen CDA (787), INbox (785), D66 (684) en PvdA/GroenLinks (659) staan in de voorlopige tussenstand op plek 4 tot en met 7.

Combinatie95 is op dit moment de grootste partij in Boxtel. ,,Dit is een super uitslag. We zijn heel blij, maar er moeten nog zes bureaus komen. De vooruitzichten zijn zeker positief", meldde Katelijne van Thiel, nummer twee op de lijst van Combinatie95. PvdA/GroenLinks staat in de voorlopige tussenstand op de enerlaatste plaats. ,,We hoorden dat er landelijk een fikse daling voor PvdA was, dus we waren al bang voor deze resultaten", aldus Anja van den Einden, nummer 2 op de lijst. ,,De bureaus van de wijken Boxtel-Oost, Centrum en Selissenwal komen nog en daar scoren we meestal heel goed. We gaan nu uit van drie zetels, dat moet te doen zijn."

De stemmen van de bureaus Vorsenpoel, Orion, Sefkat, Sint-Ursula, De Rots, de Wilgenbroek, 't Tweespan, de Kloosterhof en Simeonshof zijn inmiddels geteld. De uitslag van zes andere Boxtelse bureaus moet nog komen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Alfa Geld en Makelaardij Filipe Podium Boxtel Doornmalen electro Remax-optimus Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek TopSlank Elan Bikes support Toverboom buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen