14:38:36    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 22 januari 2014 15:54 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2014 20:28 uur

Stemmen op favoriete bakker

Stemmen op favoriete bakker

Op de foto: De vestiging van bakkerij Jan de Leijer aan de Sint-Severusstraat werd in december getroffen door een brand. Een week later werd een tijdelijke winkel geopend aan de Van Beekstraat. Jan de Leijer is één van de genomineerden voor de verkiezing.

Vijf bakkers uit Boxtel zijn geselecteerd voor de verkiezing van de Leukste Bakker van Nederland. Bakkerij Schellekens, De Werf, Bakkerij Jan de Leijer en Ambachtsbakker Hazenberg zijn genomineerd. De gemeentelijke stemrondes lopen tot vrijdag 31 januari. Mensen kunnen hun stem uitbrengen via www.leukstebakker.nl.

Opvallend is dat ambachtsbakker Hazenberg ook tussen de Boxtelse genomineerden staat. Deze bakkerij werd in februari 2013 failliet verklaard. In de voormalige vestigingen van Hazenberg aan de Breukelsestraat en Banier zitten inmiddels Van Doorn en Gillis bakkerijen.

Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gevraagd voor vier criteria: originaliteit van het aanbod, service, prijs/kwaliteit-verhouding en persoonlijke benadering. Voor iedere stemmer wordt door de organisatie van de actie vijf eurocent overgemaakt naar Bakers Against Cancer, een initiatief om kankerpatiënten een leuke dag te bezorgen.

De winnaars van de gemeentelijke verkiezingen kwalificeren zich automatisch voor de provinciale en landelijke rondes. Die lopen van 10 februari tot 6 maart. Op 23 maart worden de prijzen uitgereikt tijdens de vakbeurs Bakkersvak in Rosmalen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geerts advies Toverboom Meubelmakerijdenberg TopSlank Olieenzo Podium Boxtel Huidtherapie Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Beleef Boxtel EmielTechniek