17:07:22    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 26 maart 2013 14:48 uur, laatst gewijzigd op 29 maart 2013 14:08 uur

Stem mee voor plan overwegen

Stem mee voor plan overwegen

Inwoners van Boxtel mogen vrijdag 5 en zaterdag 6 april hun voorkeur uitspreken voor een van de zeven geselecteerde varianten voor een oplossing van de verkeersproblemen bij de dubbele overweg.

Net als vier weken geleden wordt een tentoonstelling ingericht in een leegstaand winkelpand in De Croon aan de Markt. Twee weken geleden sprak een woordvoerder van de gemeente Boxtel de verwachting uit dat de expositie deze week zou worden gehouden. Dat bleek niet haalbaar.

Vrijdag 5 april kunnen belangstellenden tussen 09.00 en 21.00 uur de plannen bekijken; een dag later is de tentoonstelling te zien van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de openingstijden zijn deskundigen aanwezig om eventueel toelichting te geven. Via een keuzekaart kunnen bezoekers hun voorkeur kenbaar maken. De ingezamelde meningen worden aan het gemeentebestuur aangeboden.

Alle informatie over de verkeersplannen bij de spoorwegovergangen in de Tongersestraat is digitaal te vinden op www.dubbeleoverwegboxtel.nl.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Filipe buisman optiek EmielTechniek Alfa Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Podium Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Remax-optimus Doornmalen electro Olieenzo Toverboom Meubelmakerijdenberg TopSlank