03:44:22    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 juni 2014 08:41 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2014 08:46 uur

Statenfractie CDA bezoekt Boxtel

Statenfractie CDA bezoekt Boxtel

Op de foto: De Statenfractie van het CDA brengt maandag ook een bezoek aan de dubbele overweg in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De Statenfractie van het CDA brengt maandag 30 juni een werkbezoek aan Boxtel. Per bus wordt onder meer een bezoek gebracht aan het terrein waar Cuadrilla proefboringen naar schaliegas wil verrichten.

Het CDA neemt een kijkje bij meer politiek hete hangijzers in Boxtel. Zo wordt ook de dubbele overweg in de Tongersestraat bezocht, waar een toelichting wordt gegeven op de huidige verkeersproblematiek en de lokale visie op het Programma Hoogfrequent Spoor.

Op het terrein Vorst nabij het datacenter van Rabobank Nederland zal Mirjam Bemelmans van Schaliegas Vrij Boxtel een toelichting geven. Het CDA bezoekt ook bedrijventerrein Ladonk. Hier wordt kennisgemaakt met de activiteiten van Parkmanagement. Voorzitter Henk Wagenaars van de WeB verzorgt een presentatie.

Het werkbezoek van de CDA-Statenfractie voert maandag ook naar Bernheze, Maasdonk en Sint-Michielsgestel. Na afloop van de rondgang door Boxtel is er een besloten bijeenkomst in restaurant De Bourgondiër. Hierbij zijn ook de gedeputeerden Ruud van Heugten en Brigite van Haaften aanwezig.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geld en Makelaardij Huidtherapie EmielTechniek Toverboom Beleef Boxtel TopSlank Elan Bikes support