23:18:02    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 april 2012 15:07 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2012 15:12 uur

Sportvissers vieren jubileum

Sportvissers vieren jubileum

Op de foto: Viswedstrijd van hengelsportvereniging Ons Genoegen aan de Vorsenpoel in 2008. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse hengelsportvereniging Ons Genoegen organiseert ook dit jaar weer diverse wedstrijden voor haar leden. De club bestaat 75 jaar en viert dat jubileum zaterdag 12 mei met een feestdag.

Op vier zondagochtenden strijden de leden van Ons Genoegen om de koningstitel. Op 3 en 10 juni werpen de deelnemers om 08.30 uur hun hengel uit aan de oevers van de Dommel bij het Sterrenbos in Sint-Michielsgestel; op 24 juni en 1 juli zijn de sportvissers te vinden op de Essche Stroom, nabij De Spankert in Esch. De zomeravondcompetitie omvat eveneens vier wedstrijden en wordt gehouden op de Dommel nabij De Hogert in Gemonde. Vier opeenvolgende dinsdagen, te beginnen op 29 mei, gaan de vissers met elkaar vanaf 18.45 uur de strijd aan. Voor beide competities betalen de leden zeven euro inschrijfgeld. De jaarlijkse jeugdwedstrijd vindt plaats op zaterdag 9 juni tussen 10.00 en 11.30 uur op de Vorsenpoel in Boxtel-Oost. Deelname hieraan is gratis.

Ter gelegenheid het 75-jarig bestaan worden ook twee extra jubileumwedstrijden gehouden waarvoor geen inschrijfgeld verschuldigd is. Volwassenen werpen zaterdag 5 mei van 13.30 tot 16.30 uur hun hengel uit aan de Essche Stroom bij De Spankert, jeugdleden komen een week later, zaterdag 12 mei tussen 10.00 en 11.30 uur bijeen bij het Leijsenven in wandelpark Molenwijk.

Alle bijna zevenhonderd leden van Ons Genoegen hebben inmiddels op hun deurmat de uitnodigingen gevonden voor de verschillende wedstrijden én de feestavond op 12 mei. Zij worden gevraagd de aanmeldingsstrookjes tijdig in te leveren bij hengelsport Van Pinxteren aan de Kapelweg 6. Voor de activiteiten begin mei dienen de aanmeldingen uiterlijk 29 april binnen te zijn.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Podium Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus Toverboom Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support buisman optiek EmielTechniek