21:54:19    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 05 mei 2013 11:58 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2013 12:29 uur

Sportraad huldigt kampioenen

Sportraad huldigt kampioenen

Op de foto: De sporters van het 2011. V.l.n.r. amazone Lisa Bekkers, taekwondoka's Kevin van Weert en Gabriëlle Coffa, rugbyvrijwilliger Piet van de Sande en juniorruiter Koen van de Sande. (Foto: Albert Stolwijk).

Tot en met zondag 12 mei kunnen verenigingen en individuele sporters uit Boxtel die het afgelopen jaar een titel hebben gewonnen, zich aanmelden voor de Dag der Kampioenen. De huldiging in een nieuwe opzet vindt plaats op zaterdag 8 juni in gemeenschapshuis De Rots.

Tot en met 2011 werd de Dag der Kampioenen in december gehouden. Een groot aantal competities sluit echter in mei af en omwille van de actualiteit worden de kampioenen voortaan in het voorjaar gehuldigd. Dat  meldt de Boxtelse Sportraad die het evenement in samenwerking met het gemeentebestuur organiseert. Wie voor huldiging in aanmerking wil komen, kan mailen naar ejg.thomassen@ziggo.nl.

Naast het eerbetoon dat de individuele- en teamsportkampioenen ten deel valt, wordt op 8 juni ook bekend gemaakt wie tot Boxtelse sportman, sportvrouw, sportjunior, sportteam en sportvrijwilliger van het jaar worden benoemd.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Filipe Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel buisman optiek EmielTechniek Toverboom Geerts advies Olieenzo