13:49:40    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 juni 2013 21:23 uur, laatst gewijzigd op 14 juni 2013 21:54 uur

Sportpenning voor Martien Pennings

Sportpenning voor Martien Pennings

Op de foto: Willie van de Langenberg speldt Martien Pennings de sport- en cultuurpenning van de gemeente Boxtel op. (Foto: Albert Stolwijk).

Martien Pennings is vrijdagavond bij zijn officiele afscheid van sportcomplex De Braken onderscheiden met de sport- en cultuurpenning van de gemeente Boxtel.

De onderscheiding werd uitgereikt door sportwethouder Willie van de Langenberg, die Pennings roemde om zijn tomeloze inzet voor de Boxtelse breedtesport. Het feit dat De Braken na het nodige politieke geharrewar kan worden behouden als sportvoorziening voor alle Boxtelaren, is volgens Van de Langenberg het mooiste afscheidscadeau voor Pennings.

Volgens de wethouder heeft Pennings zich - met echtgenote Ninette aan zijn zijde - altijd op uitzonderlijke wijze ingezet voor de Boxtelse sportwereld. ,,Martien Pennings was en is het boegbeeld voor sportend Boxtel", aldus Van de Langenberg.

Pennings blijft als adviseur nog enige tijd betrokken bij het reilen en zeilen van De Braken, dat per 1 juli wordt gerund door Tilburger Gerard Smit. Daarnaast blijft hij werkzaam als jeugdscout van voetbalclub PSV in Eindhoven.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo buisman optiek Doornmalen electro Toverboom Filipe Meubelmakerijdenberg Geerts advies Remax-optimus TopSlank EmielTechniek Elan Bikes support Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Beleef Boxtel Alfa