09:28:57    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 april 2014 08:28 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2014 13:49 uur

Spoorwegongeval nabij Kapelweg

Spoorwegongeval nabij Kapelweg

Op de foto: De hulpdiensten rukten zaterdagochtend uit naar een mistige Kapelweg in Boxtel. Daar vond een aanrijding tussen een trein en een dier plaats. (Foto: Gerard Schalkx).

De hulpdiensten rukten zaterdagochtend omstreeks 07.15 uur massaal uit richting een mistige Kapelweg tussen Boxtel en Haaren, ter hoogte van de Huisvennen in natuurgebied Kampina voor een klein spoorongeval.

Zowel de Boxtelse brandweer als de Haarense ploeg werd opgeroepen voor het ongeval. Ook een ambulancevoertuig kwam ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat het om een klein incident ging. Volgens een buurtbewoner betrof het naar alle waarschijnlijkheid een aanrijding met een eend.

De trein die in botsing kwam met het dier had uiteindelijk twintig minuten vertraging. Op het traject Boxtel-Oisterwijk reden de treinen korte tijd rustiger, maar al snel kwam het spoorwegverkeer weer volledig op gang.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Filipe Geerts advies TopSlank Doornmalen electro Remax-optimus buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Podium Boxtel Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom