15:08:32    donderdag, 17 oktober 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 13 juli 2013 15:54 uur, laatst gewijzigd op 13 juli 2013 15:54 uur

Sponsors voor toernooi Kenia

Sponsors voor toernooi Kenia

Op de foto: Het voetbaltoernooi voor meisjes dat Boxtelaar Hennie Schuurs mee hielp opzetten in Kisumu (Kenia) beleeft in augustus de zevende editie.

De Boxtelse oud-militair Hennie Schuurs is ook dit jaar weer als vrijwilliger betrokken bij een voetbaltoernooi voor meisjes in Kenia. Als ’genieveteraan met een missie’ zoals Schuurs zich noemt, zoekt hij sponsors voor de zevende editie van het KYFA Ladies Nationwide Tournament in Kisumu.

In de stad aan het Victoriameer genieten honderden meisjes jaarlijks van een groots opgezet sportfestijn dat bijdraagt aan verbroedering en ontspanning. Schuurs helpt jaarlijks mee met de organisatie van het toernooi dat deze keer wordt gehouden van 12 tot en met 14 augustus.

Om de organisatiekosten te drukken en voor de aanschaf van sportprijzen, kunnen mensen een donatie overmaken aan de stichting Supportgroup Luanda-Jinja in Tilburg op rekening 1852.66.657 onder vermelding van ’meisjesvoetbal Kisumu’. Meer informatie is te vinden op www.luandajinja.nl of via e-mail: schuurs@home.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Olieenzo Huidtherapie