14:22:36    maandag, 01 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 13 april 2014 14:04 uur, laatst gewijzigd op 13 april 2014 14:08 uur

Sponsorloop ODC voor speeltuin

Sponsorloop ODC voor speeltuin

Op de foto: Alle deelnemers aan de sponsorloop van ODC kregen bij de doorkomst bij kantine De Boemerang een stempel, ook 'Johan Cruyff'... (Foto: Marc Cleutjens).

Enkele honderden leden van voetbalclub ODC in Boxtel doen zondag mee aan een sponsorloop. De opbrengst, die tijdens de rust van ODC-OSC '45 bekend wordt gemaakt, is bedoeld voor de aanleg van een speeltuin bij het nieuwe clubhuis in sportpark Wagenaars.

Vooral jeugdleden deden mee aan de sponsorloop, die was uitgezet rond het Leysenven in park Molenwijk. De afstanden varieerden van één tot zeven kilometer; alle hardlopers eindigden hun loop op het hoofdterrein waar een ereronde werd gelopen.

Rondom kantine De Boemerang in sportpark Molenwijk waren allerlei spelletjes opgebouwd om het talrijk opgekomen publiek te vermaken. Zo konden kinderen meedoen aan penalty- en stropdasschieten. Een deejay zorgde voor de muziek.

Volgens ODC-voorzitter Ton Jonkers verkeert de bouw van het nieuwe clubhuis in de eindfase en worden de komende maanden benut voor de afwerking. Ook de herinrichting van het terrein rond het clubhuis staat binnenkort op het programma. De speeltuin zal later dit jaar in gebruik worden genomen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Toverboom Remax-optimus Beleef Boxtel buisman optiek Geld en Makelaardij Alfa Geerts advies Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Filipe TopSlank Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht