21:23:00    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 03 april 2014 19:02 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2014 19:03 uur

Spinnen op livemuziek bij Tiga

Spinnen op livemuziek bij Tiga

Op de foto: Het team van Fontys dat gaat deelnemen aan Alpe d'HuZes. Staand derde van links Nus Waleson uit Boxtel.

Zeven personeelsleden en studenten van Fontys Hogeschool (opleiding HRM en Psychologie) beklimmen op 5 juni 2014 Alpe d’Huez. Ze nemen deel aan sponsorevenement Alpe d’HuZes, ten bate van KWF Kankerbestrijding. Zondag 6 april is er een spinningmarathon bij Tiga Health & Beauty om het team financieel te ondersteunen.

Een van de teamleden is directeur Nus Waleson, afkomstig uit Boxtel en vaak te vinden bij Tiga tijdens spinninglessen. Spinners bij Tiga hebben het initiatief genomen een band te formeren en op zondag 6 april van 10.00 tot 14.00 een marathon te organiseren waarbij er grotendeels op live muziek zal worden gespind.

Volgens de organisatoren gaat het om een uniek evenement dat onder meer wordt ondersteund door lokale ondernemers, onder wie Brownies & Downies. Publiek is welkom om de spinners aan te moedigen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Alfa Olieenzo buisman optiek EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank Remax-optimus Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Toverboom