22:48:53    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 26 juli 2012 09:05 uur, laatst gewijzigd op 26 juli 2012 09:14 uur

Speeltuin bij Kinderboerderij

Speeltuin bij Kinderboerderij

Op de foto: Het grasveld aan het Apollopad – tegenover de Kinderboerderij – wordt ingericht als speelvoorziening. (Foto: Peter de Koning).

Op het grasveld aan het Apollopad, tegenover de Kinderboerderij, komt een speeltuin. Zeven populieren die momenteel rond het veld staan worden gekapt en gebruikt voor de nieuwe voorziening. Na de zomervakantie wordt het plan gepresenteerd aan omwonenden en belanghebbenden.

Het grasveld was eerder in beeld als mogelijke locatie voor de inspiratietuin, maar buurtbewoners tekenden hiertegen bezwaar aan. De speeltuin past binnen het bestemmingsplan van het gebied, waardoor een bezwaarprocedure niet mogelijk is. Wel wordt een informatieavond georganiseerd.

Hoewel bewoners nog mee kunnen denken over de exacte invulling, staat vast dat de voorziening wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij kan gedacht worden aan boomstammen. Ook kunnen kinderen er spelen met water.

Lees meer in het Brabants Centrum van donderdag 26 juli.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Remax-optimus Geld en Makelaardij Doornmalen electro Alfa Filipe Olieenzo EmielTechniek buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Toverboom Huidtherapie Geerts advies