10:32:48    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 08 september 2013 13:55 uur, laatst gewijzigd op 09 september 2013 07:09 uur

Speciaalbieren in trek bij velen

Speciaalbieren in trek bij velen

Op de foto: Isabel van der Vleuten tapt een Hert Blond voor een Poolse bezoeker van proeverij Biereloth. (Foto: Henk van Weert).

De zussen Isabel en Josephine van der Vleuten van boscafé 't Hijgend Hert in het Zuid-Limburgse Vijlen tapten rond rond een uur zondagmiddag de eerste glazen vol tijdens bierproeverij Biereloth. Naast deze oude bekende bood het festival veel nieuwe speciaalbieren, aldus voorzitter Michel Schellekens, sinds kort voorzitter van de Bierkamer Boxtel.

Zijn club organiseerde de proeverij dit jaar voor de negentiende keer in samenwerking met de uitbaters van bar Becoloth. Enkele Poolse jongens lieten zich Hert Blond en Hert Donker goed smaken. Ze behoorden tot de eerste bezoekers van Biereloth en maakten er een mooie middag van. Net als enkele honderden anderen.

De Rozemarijnstraat was afgesloten en ingericht met kraampjes waar lokale, regionale, nationale én buitenlandse brouwerijen hun producten aan de man brachten. Onder meer brouwerij Rodenburg uit Bronckhorst, dat eerder dit jaar het veelgeprezen Abdicatiebier op de markt bracht bij gelegenheid van de troonsafstand van koningin Beatrix.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht TopSlank Meubelmakerijdenberg Filipe EmielTechniek Geld en Makelaardij buisman optiek Remax-optimus