20:13:39    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 juni 2013 17:17 uur, laatst gewijzigd op 07 juni 2013 17:18 uur

Smokin' Gala voor leerlingen BHC

Smokin\' Gala voor leerlingen BHC

Vierdejaars en ex-eindexamenkandidaten steken de handen ineen en organiseren zaterdag 8 juni een Smokin’ Gala voor alle laatstejaars van het Boxtelse Baanderherencollege (BHC). Van de parkeerplaats van de middelbare school gaat de stoet met leerlingen richting dansstudio Denziz aan de Stationsstraat, waar het feest wordt gehouden.

De organisatie koos bewust voor zaterdag 8 juni. ,,Op die dag zijn alle examens afgerond en wachten we allemaal nog op de uitslagen”, aldus vierdejaars Xerah van den Aker, één van de initiatiefneemsters voor het gala. ,,Die datum zijn we allemaal nog gelijk en is er voor iedereen reden voor een feestje. Na de examenuitslagen is dat minder, omdat er altijd leerlingen zijn die zakken en niet naar het gala komen, terwijl we met iedereen de afsluiting van onze vmbo-tijd willen vieren.” Eindexamenleerlingen kunnen zaterdag nog kaartjes à 25 euro per stuk kopen bij dansstudio Denziz.

De leerlingen verzamelen om 20.30 uur op de parkeerplaats van het Baanderherencollege en via de Van Hugenpothstraat, de Annastraat, de Baroniestraat, de Brugstraat en de Breukelsestraat komen ze aan in de Stationsstraat bij dansstudio Denziz. Het is mogelijk om met cabriolets, oldtimers of andere mooie voertuigen te komen, maar de vierdejaars kunnen ook op de fiets komen, mét of zonder date… (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Podium Boxtel Alfa Remax-optimus Toverboom Doornmalen electro TopSlank buisman optiek Olieenzo EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Filipe Beleef Boxtel Geld en Makelaardij