03:27:18    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 november 2014 14:29 uur, laatst gewijzigd op 22 november 2014 15:28 uur

Smartlappen in Gemonde

Smartlappen in Gemonde

Op de foto: Smartlappenkoor Gimmese Smart zingt uit volle borst, terwijl de vele bezoekers aan lange tafels in zaal De Schuif in Gemonde geconcentreerd luisteren. (Foto: Albert Stolwijk).

Café-zaal De Schuif aan de Dorpstraat in Gemonde vormde vrijdagavond het decor voor de negende editie van het tweedaagse smartlappenfestival van het plaatselijke koor Gimmese Smart.

Gezelligheid kende ook dit keer geen tijd in De Schuif. De leden van het organiserende Gimmese Smart brachten in een sfeervolle ambiance een aantal liederen uit het eigen repertoire ten gehore. Ook dit keer was sprake van een interactieve muzikale happening. Het publiek mocht met behulp van tekstboeken meezingen, een verzoek dat niet aan dovemansoren was gericht. Integendeel, de bezoekers zongen vol overtuiging mee met de leden van het Gemondse smartlappenkoor.

Zaterdag volgt 'deel twee' van het smartlappenfestival in De Schuif. Het organiserende koor verwacht ook vanavond weer veel bezoekers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Huidtherapie TopSlank Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Olieenzo Meubelmakerijdenberg Toverboom Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Alfa Geerts advies buisman optiek