00:45:30    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 september 2013 10:55 uur

SintLucas kiest mbo-uitblinker

SintLucas kiest mbo-uitblinker

Haar voormalige stagebedrijf Hegge Industrial Design in het Belgische Hamont kiest meestal voor studenten van hbo’s en universiteiten, maar nam Amber Feijen van SintLucas als eerste mbo-student aan. Ook stippelde de 20-jarige studente uit Budel haar eigen pad uit door in het tweede jaar van studierichting te wisselen. Amber vertegenwoordigt SintLucas bij de competitie ’Landelijke Uitblinker mbo 2013’.

Het doel van de competitie is het middelbaar beroepsonderwijs promoten. 46 scholen kozen een uitblinkende student. Zij gaan de strijd met elkaar aan door zoveel mogelijk stemmen te winnen. Iedereen kan tot en met woensdag 2 oktober zijn stem uitbrengen via www.ditismbo.nl/uitblinkers/2013.

Alle kandidaten zijn uitgenodigd voor het speciale Uitblinkersgala op donderdag 10 oktober in Nijkerk. De top tien die de meeste stemmen heeft binnengehaald, krijgt een speeddate met de jury. Uit deze deelnemers worden er drie gekozen. Ook krijgt iemand die buiten de top tien is gevallen nog een wildcard. De vier gekozen mbo-studenten presenteren zich op het podium en vervolgens wordt de landelijke Uitblinker mbo gekozen. Deze persoon krijgt een speciale award en een geldprijs van 2.500 euro, dat hij of zij mag uitgeven aan persoonlijke ontwikkeling. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Olieenzo TopSlank Beleef Boxtel Geerts advies Podium Boxtel EmielTechniek Toverboom Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Filipe