19:44:38    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 april 2012 11:32 uur, laatst gewijzigd op 13 april 2012 11:34 uur

SintLucas exposeert in China

SintLucas exposeert in China

Op de foto: Deze creatie van SintLucas-student Jelka van Antwerpen is vanaf woensdag te zien tijdens een expositie in de Chinese stad Changzhou.

Het werk van ruim vijftig studenten van mbo-vakschool SintLucas in Boxtel is komende week te zien in de Chinese stad Changzhou. De tentoonstelling heet ’Joint Art Exposition’ en is een initiatief van het Changzhou Art Vocational College.

SintLucas wordt in Changzhou vertegenwoordigd door de docenten Jeannine van den Boer en Bert Timmermans, die de expositie de voorbije week hebben opgebouwd en ingericht. Daarnaast laten ze de Chinese docenten en studenten via gastlessen kennismaken met het onderwijs van de Boxtelse vakschool.

De expositie in Changzhou beoogt de uitwisseling van cultuur en kennis tussen Nederland en China te stimuleren. Niet alleen het werk van vijftig studenten is in Changzhou te zien, ook verschillende docenten van SintLucas exposeren eigen creaties.

Via de website van SintLucas houden de docenten Van den Boer en Timmermans komende week een blog bij.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Geerts advies Alfa Huidtherapie EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij TopSlank Filipe Toverboom