19:14:03    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 23 november 2013 14:43 uur, laatst gewijzigd op 23 november 2013 14:45 uur

Sint maakt rondrit door Selissen

Sint maakt rondrit door Selissen

Op de foto: Sinterklaas maakte per koets een rit door Selissenwal. Kinderen uit de wijk liepen achter het rijtuig aan naar gemeenschapshuis De Walnoot. (Foto: Peter de Koning).

Sinterklaas bracht zaterdag een bezoek aan de wijk Selissenwal. Samen met Zwarte Piet, burgemeester Mark Buijs en Jan Pennings van Wijkplatform Selissenwal maakte de goedheiligman per koets een rondrit door de wijk.

Na de rijtoer werd er een feest gehouden in gemeenschapshuis De Walnoot. Wie Sinterklaas in Selissenwal heeft gemist, krijgt zondag nog de kans de goedheiligman te begroeten. Zondag 2 november om 13.00 uur maakt Sinterklaas met zijn zwarte pieten een tocht door Lennisheuvel.

Ook in Esch wordt een intocht gehouden. Om 14.30 uur arriveert de goedheiligman per pakjesboot bij de brug aan de Spankerstraat. In gemeenschapshuis De Rots wordt vanaf 14.00 uur het evenement 'Sinterklaas viert feest' gehouden. Verschillende Zwarte Pieten zijn in de leer geweest bij dansschool Demmo en ook clowns Erico en Marcell en jongleur Mitchel Drost treden op.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Huidtherapie TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Toverboom EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Filipe Remax-optimus