08:11:37    maandag, 19 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 september 2013 11:43 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2013 21:19 uur

Sint-Joseph opent 'Bracbant'

Sint-Joseph opent \'Bracbant\'

De bewoners van complex Bracbant aan de Baroniestraat in Boxtel vieren zaterdag 14 september een feestje. Die dag wordt hun woongebouw aan de oever van het Smalwater achter Sint-Ursula officieel geopend.

Complex Bracbant omvat acht huurwoningen en achttien huizen voor cliënten van Cello, die inmiddels allemaal de sleutel hebben gekregen. De primeur had Robbert Schellekens, die in juni uit handen van opzichter Jos van den Broek van woonstichting Sint-Joseph de eerste sleutel kreeg.

Bracbant werd gerealiseerd door bouwbedrijf Hendriks-Coppelmans, dat daarvoor wel eerst korte metten moest laten maken met het voormalige schoolgebouw van de vroegere havo. De sloop van de Bracbant Havo werd gefilmd en kon worden gevolgd via de website van Sint-Joseph.

De officiële opening van Bracbant is bedoeld voor alle bewoners van het complex en wordt gehouden in Sint-Ursula. Na enkele toespraken zal directeur-bestuurder Rob Dekker van de Boxtelse woonstichting de officiële opening verrichten. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro Proef Culinair Geld en Makelaardij