20:22:59    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 november 2014 14:28 uur, laatst gewijzigd op 27 november 2014 14:51 uur

Sint Joseph gaat verhuizen

Sint Joseph gaat verhuizen

Op de foto: Het huidige pand van Sint-Joseph bestaat uit twee gebouwen. Vanaf april 2015 verhuist de woonstichting naar een kantoor aan de Brederodeweg 23.

Woonstichting Sint-Joseph verhuist in april 2015 naar een kantoorpand aan de Brederodeweg 23 in Boxtel. In het kantoor naast de brandweerkazerne huizen nog meerdere bedrijven.

Sint-Joseph is thans gevestigd aan de Baroniestraat, maar er zijn twee gebouwen. ,,En dat is niet handig", meldt directeur-bestuurder Rob Dekker. ,,Ook biedt het nieuwe pand meer kansen voor flexibele werkplekken en is het kantoor moderner."

In het huidige kantoor komen zorgappartementen voor zestien ouderen met geheugenproblemen. Het tweede pand op de hoek van de Baroniestraat en Breukelsestraat wordt verkocht aan Van 't Hooft & Van Rosmalen Notarissen, zij zijn vanaf 1 juli 2015 eigenaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Remax-optimus EmielTechniek Doornmalen electro Huidtherapie Beleef Boxtel buisman optiek