15:45:43    vrijdag, 28 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 01 november 2012 09:20 uur, laatst gewijzigd op 01 november 2012 09:22 uur

Shauny naar verkiezing Miss Earth

Shauny naar verkiezing Miss Earth

Op de foto: Shauny Bult vertrok vandaag naar Manilla, de hoofdstad van de Filippijnen voor de Miss Earth Verkiezingen. De finale vindt plaats op zaterdag 24 november. (Foto: Peter Kasbergen).

Ze won in mei brons bij de missverkiezing in Noord-Brabant en donderdag stapte de Boxtelse Shauny Bult (21) in het vliegtuig naar de Filippijnen om daar mee te doen aan de verkiezingen voor Miss Earth. De finale van het evenement vindt plaats op zaterdag 24 november.

In Manilla, de hoofdstad van de Filippijnen, verzamelen ruim tachtig vrouwen uit de hele wereld. De finale vindt pas plaats op zaterdag 24 november, maar Shauny laat weten dat ze het druk heeft in Manilla.  Haar agenda bestaat de komende weken uit persconferenties, fotoshoots, het lopen van catwalks én milieuactiviteiten. ,,We promoten het milieu door onder andere bomen te planten en stil te staan bij energiezuinigheid”, vertelt de Boxtelse enthousiast.

De concurrentie is groot. ,,Maar als je niet voor de winst gaat, kun je beter niet meedoen”, vindt ze. ,,Het is voor mij een eer dat ik ben uitgenodigd. Ik wil mijn ouders en vrienden trots maken en ga voor een plek in de top vijftien. Al hoop ik echt dat ik in de top vier eindig en een kroontje mee naar huis mag nemen.”

Shauny is te volgen via de website www.facebook.com/MissEarthNetherlandsofficial.

Lees meer in het Brabants Centrum van donderdag 1 november.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Olieenzo Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Huidtherapie Podium Boxtel Toverboom Meubelmakerijdenberg EmielTechniek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Filipe